Online Gamble | Alles over iDeal Casino, Poker en Bingo Online


CD Poker

CD Poker eerst van start in 2003 op het iPoker netwerk en is voornamelijk een Europese poker room. Hoewel ze niet langer accepteren Amerikaanse spelers het bedrijf heeft met het bieden van enkele van de grootste poker reload bonussen en aanbiedingen. De pokerroom van de belangrijkste functies behoren een toernooi schema verpakt, samen met de populaire jackpot Sit and Go toernooien die spelers de kans om te winnen tot $ 50.000.

CD Poker bonus bieden alle nieuwe spelers met een eerste keer aanmeldt bonus van 100% up to $ 300. Zodra u hebt verdiend het vereiste bedrag van comp punten je zal beginnen met het ontsluiten van uw bonus die dan op uw rekening gestort in stappen van $ 10. Je zal 15 CD punten verdienen voor elke $ 1 betaalde vergoedingen toernooi tot en met 15 CD punten voor elke $ 2,76 betaald aan harken. CD Poker herlaadbonus zijn een flat van 70% tot $ 500 met een verwijderbare tarief gebaseerd op het niveau van de VIP-status is van uw account.

De concurrentie op CD Poker verschilt van uw zwakke beginners die nog maar net leren spelen je meer geavanceerde en ervaren speler in de hogere limieten. Een groot deel hiervan is toe te schrijven aan de bijgevoegde netwerk. De lage limiet games bieden wel degelijk een flop percentage gemiddeld gezien een piek in de hoge 50’s.

De meerderheid van de spelers in deze kamer zijn actief in de Texas Holdem cash games samen met Omaha Hi Lo Pot Limit. De kamer ondersteunt ook andere variaties zoals Stud en 5 Card elk beschikbaar zijn in hun respectieve limieten. Spelers kunnen kiezen tussen volledige 9-speler tafels, heads up en shorthanded met turbo-games beschikbaar. Naast deze spelers moeten met grote aandacht naar welke games zij zullen aanzitten, aangezien er vele in de hogere limieten die een nr. DP. Over het algemeen vindt u de meerderheid van de spellen behoorlijk actief in heel de dag met meer dan 6000 spelers die betrokken zijn bij cash games alleen. CD Poker neemt een 5% hark uit elke pot, met een maximum van $ 3.

Een van de kamer van de grootste attracties naast de toernooien is de Jackpot Sit and Go games waar je kunt winnen van maximaal € 50.000 of meer als u de progressieve jackpot toernooien. Om dit te doen moet je om te winnen van een vast aantal Sit and Go-toernooien op dezelfde buy-in. Elk niveau biedt een andere jackpot en de meesten van hen ook een troostend prijs als je valt kort op je wint. De belangrijkste toernooi schema zit vol met voor ieder wat wils, met buyins begint zo laag als $ 2 en klimmen zo hoog als een paar honderd. CD Poker steunt garanties, re-koopt, freezeouts en veel freerolls. In totaal CD Poker garanties van meer dan $ 3,6 miljoen per maand in toernooien. Zitplaatsen op live evenementen zijn beschikbaar inclusief de Euro City Madrid Poker Tour en de Aziatische Poker Tour.

De software die beschikbaar is vergelijkbaar met de andere kamers op het netwerk, en hoewel het niet aanbiedt iets over de top, maar biedt alles wat u nodig zult hebben. De lobby is zeer eenvoudig te navigeren en je zal uitgerust worden met een drop-down menu waarmee u kunt kiezen welke beperkingen of toernooien die u wenst te spelen in aanvulling op uitgebreide statistieken in de lobby. De tabellen bevatten 3-dimensionaal avatars met duidelijke afbeeldingen. Je zult in staat zijn om aantekeningen op je tegenstanders, samen met het bijhouden van uw eigen spel spelen waarop omvat gedetailleerde statistieken beschikbaar voor zowel cash games en toernooien. Deze statistieken vindt u informatie, zoals uw win / fold-verhouding. Multi-tafel is beschikbaar voor maximaal vier games in een keer. Andere functies omvatten; leverancier van spraak-, vier gekleurde dekken, vinden een speler gereedschappen en hand geschiedenissen.

Support is bereikbaar via e-mail, live chat en telefonische ondersteuning met live chat reageren doorgaans binnen enkele minuten. Het team van CD Poker is er voor de klant vragen snel en efficiënt. Als u nog vragen hebben kunt u de meeste informatie op de CD poker website.