Online Gamble | Alles over iDeal Casino, Poker en Bingo Online


Prestige Poker

Op Prestige Poker, vindt u een reeks van functies en functionaliteit is niet beschikbaar voor alle andere netwerk poker overal op het internet. Gegarandeerd!

prestigepoker

Hun unieke full screen mode zal je het afspelen van ervaringen door misbruik te maken van je hele computer scherm – afspelen van online poker is nog nooit zo spannend!

Prestige Points
Prestige Prestige Poker Points zijn de unieke speler belonen programma – de spelers zullen zich ophopen Prestige Points als ze spelen in de ring tafels en toernooien en in staat zal zijn uit te wisselen ze in voor toernooi-items en andere spannende prijzen. Meer info hier.

Real-time game geschiedenis
Prestige Poker kunt u uw recente geschiedenis in-game real-time vanuit het poker spel – je verleden beweegt uit de recente geschiedenis, de handen inzetten, verliezen, enz. worden weergegeven in duidelijke en gemakkelijk te begrijpen grafische weergave voor snel en eenvoudig analyseren .

Verwijs-een-vriend
Aanvulling uw saldo met meer vrije CASH – ditmaal voor het louter verwijzen van vrienden. Elke keer dat een scheidsrechter opent een Echt Geld account in Prestige Poker en doet een aanbetaling, krijg je betaald!

Prestige Poker is eigendom van en wordt geĆ«xploiteerd door Prestige Gaming. Prestige Gaming werd in 2000 opgericht en is gevestigd te CuraƧao, Nederlandse Antillen. Licensed en gereguleerd in Kahnawake, Canada. De Kahnawake Gaming Commissie staat bekend om haar strenge regelgeving en de inzet te garanderen veilige sommige game-omgevingen – voor zowel de exploitanten als de spelers.

prestigepoker